ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!

Καλά κέρδη βγήκαν την Πέμπτη από τις “μπόμπες” του “Μπουκ”, τη δυάδα του “Golden Boy” και τις 4 μεγάλες αποδόσεις στο σύστημα του “Γάτου”. Σαρώνει ο “Μπουκ” με τις “μπόμπες”! Την Πέμπτη έδωσε τα “διπλά” της Μπούρσασπορ με απόδοση 3,75 και της Λουκέρνης με 2,85. Είχε περάσει και τις 2 αυστριακές εκπλήξεις την Τετάρτη. Είχε και 3 στα 3 στις “μπόμπες” που έδωσε από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Μοιράζει…

λεφτά κάθε μέρα.

Το “Golden Boy”, σε μία μέρα…σαν την Πέμπτη με πολλές εκπλήξεις στο κουπόνι, βρήκε τον τρόπο να οδηγήσει στο ταμείο με τα Over. Πέρασε η δυάδα του με τα Over στα παιχνίδια Μάλμε-Χάκεν (1,50) και Κορτράικ-Άντερλεχτ (1,55), σε 2 δηλαδή ματς όπου έγιναν μεγάλες εκπλήξεις (η Μάλμε έχασε 0-3 από την Χάκεν και η Άντερλεχτ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κορτράικ).

Ο “Γάτος” είχε 4 στα 6 στο σύστημα. Πέρασε το “Χ” στον αγώνα Λοκομοτίβ Μόσχας-Κούμπαν (2,90), το “Χ” στο ημίχρονο στο ματς Ρίβερ Πλέιτ-Κρουζέιρο (1,95), τον “άσο” της Ντέγκερφορς (1,95) και το “διπλό” της Μπέτις (1,95). Η τετράδα έδωσε απόδοση 21,50.

Μη χάσετε την Παρασκευή στο betcat.gr τις 4 προτάσεις με φαβορί και μεγάλες αποδόσεις. Θα βρείτε την βασική πρόταση με 3 φαβορί, το σύστημα με 6 μεγάλες αποδόσεις, μια δυνατή δυάδα και μία σούπερ-έκπληξη!

Check Also

Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Από την Ιταλόια, την Ισπανία και τη Γαλλία είναι οι επιλογές για τη σημερινή βασική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 1 =