ΜΟΙΡΑΣΕ 10 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΕΡΔΗ ΤΟ “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”!

Σε μία εβδομάδα μοίρασε πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη το “Πάμε Στοίχημα”. Από την 8η  Αυγούστου έως τις 14 Αυγούστου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με το Super Παρολί έχουν οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα». Τα Super Παρολί είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από το «Πάμε Στοίχημα» που προσφέρουν επιπλέον κέρδη. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Τρία Super Παρολί προσφέρει το «Πάμε Στοίχημα» το Σάββατο 19 Αυγούστου και την Κυριακή 20 Αυγούστου. Το πρώτο Super Παρολί του Σαββάτου 19 Αυγούστου περιλαμβάνει τις νίκες της Λίβερπουλ, της Ντόρτμουντ και της Γιουβέντους και το δεύτερο τις νίκες του Άγιαξ, της Πόρτο και της Μπαρτσελόνα.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες του Παναθηναϊκού, της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Check Also

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 31 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα της Allwyn. Την τελευταία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 2 =