Γιάννης Δάρας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό»

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει ακόμα για τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και τις «μάχες» στην Premier League και την Bundesliga.

Δύο ντέρμπι έχει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Δάρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (Κυριακή 4 Απριλίου, 19:30) η ΑΕΚ θα έχει το μεγάλο κίνητρο, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, κόντρα στον Ολυμπιακό που έχει εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα.

Εξηγεί επίσης γιατί ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλές ελπίδες να βγει στην Ευρώπη αν νικήσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της «Λεωφόρου» (Κυριακή 4 Απριλίου,15:00).

Ο Γιάννης Δάρας αναλύει επίσης στο ΟΠΑΠ Game Time τους αγώνες της Premier League, Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι και της Bundesliga, Λειψία-Μπάγερν που θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Απριλίου, στις 19:30.

Δείτε το βίντεο:

Check Also

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 31 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα της Allwyn. Την τελευταία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − three =