Τελευταία νέα

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Τα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια στο Κύπελλο Αργεντινής έχουν κριθεί στα πέναλτι. Χτες πέρασε άλλη μία ισοπαλία από αυτή τη διοργάνωση, στο ματς Ολίμπο-Αλντοσίβι την οποία είχα βάλει στο σύστημα στη LIVE SPORT με απόδοση 2,90. Πέρασαν άλλες 3 μεγάλες αποδόσεις, το δεύτερο “Χ” στο παιχνίδι Μασέιο-Φορταλέζα με απόδοση 2,80 και οι “άσοι” της Κρισιούμα με 1,95 και της Ουν. Κονσεπσιόν με 1,80. 

Μια ισοπαλία από το Κύπελλο Αργεντινής είναι η σημερινή “μπόμπα”. Στο ουδέτερο γήπεδο της Ντεπ. Μορόν θα γίνει το παιχνίδι της Σαν Μάρτιν με τη Μπράουν ντε Αντρόγκε. Πιθανό είναι το “Χ”, που θα στείλει απευθείας τις 2 ομάδες στα πέναλτι:

Η ΜΠΟΜΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

827 (21:00) ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ-ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΤΕ ΑΝΤΡΟΓΚΕ Χ 2,85

Avatar
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.