Τελευταία νέα

ΟΠΑΠ Game Time: Ένα «αταίριαστο» επεισόδιο ενόψει Clasico

Μιλώντας στην εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, το δημοσιογραφικό δίδυμο της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, απέδειξαν ότι και στα ποδοσφαιρικά παραμένουν «αταίριαστοι».

Οι δυο δημοφιλείς δημοσιογράφοι ανέλυσαν την αναμέτρηση των παραδοσιακά …αταίριαστων Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, που το Σάββατο (17:00) κοντράρονται στο “Clasico” του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ακόμη, μίλησαν για το ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (24/10, 19:30), και τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ για τη Super League που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 20:30.

Δείτε το βίντεο:

Avatar
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.