ΠΟΝΤΑΡΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΕ 3 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 8.100 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 6 Νοεμβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό», σε τρεις αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και το Κύπελλο Αγγλίας και με 1 ευρώ κέρδισε 8.100 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της τέταρτης ιπποδρομίας στο Μαρκόπουλο, δύο νικητές από το Μαρκόπουλο και το Κερατσίνι κέρδισαν από 1.390,36 ευρώ και στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε έξι κούρσες) 196 νικητές κέρδισαν από 755,62 ευρώ. Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Flamingo, ένας νικητής από τη Γλυφάδα κέρδισε 1.280,15 ευρώ.

 

Check Also

TAMEIO THN TΡΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!

Πέρασε η βασική πρόταση την Τρίτη στο Betcat.gr! Η τριάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine + 5 =