Πέρασε η τετράδα με τα under-over την Τετάρτη στη Live Sport κι έδωσε απόδοση 5,21. Είχα προτείνει για under τα παιχνίδια από το Κόπα Σουνταμερικάνα Πόντε Πρέτα-Χιμνάσια Λα Πλάτα με απόδοση 1,40, Κορίνθιανς-Ουν. Τσίλε με 1,50 και για over τα ματς από τη Νορβηγία Μόλντε-Λίλεστρομ με 1,60 και Σάντεφιορντ-Ρόζενμποργκ με 1,55.
Στο σύστημα με τα σημεία πέρασαν 4 μεγάλες αποδόσεις και η τετράδα πλήρωσε 22,80. Συγκεκριμένα πέρασαν οι άσοι της Πρ. Μούνστερ με απόδοση 2,02, της Χαλ με 1,85, το διπλό της Βέντισελ με 2,00 και το “Χ” στον αγώνα Ρίζεσπορ-Κασίμπασα με 3,05.
Στο σύστημα για … ειδικούς πέρασαν τα 2 από τα 3 ημίχρονα-τελικά, το Χ/1 στον αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Κόβεντρι με απόδοση 3,70 και το Χ/1 στο παιχνίδι Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ με 4,00. Η δυάδα πλήρωσε 14,80.


